Bij conceptontwikkeling is het belangrijk dat er focus is en oog voor detail, zonder te verdrinken in onrealistische wenslijsten of discussies over onbelangrijker details. Conceptontwikkeling vraagt om een pragmatische aanpak op zowel de wensenlijst van de bedenker als de eisen van de eindgebruiker, waarbij de kwaliteitseisen in acht worden gehouden. Bij het ontwikkelen van een concept moet men zowel rekening houden met het design als met de techniek. Of het nu om een website, reclame-uiting of een nieuw drinkglas gaat. Niet elk design is technisch haalbaar, maar de techniek mag niet de leidraad zijn voor het design. Elk concept begint met een idee en daarna de ontwikkeling. Heeft u een idee, dan ontzorgt HarDesign u door u te helpen bij de ontwikkeling.

Lees meer

3D-printen biedt inmiddels ongekende mogelijkheden. Voedingsmiddelen, lichaamsdelen of een onderdeel voor een oldtimer dat nergens meer te krijgen is: alles is te printen. Maar voordat er geprint kan worden, zal er een model moeten zijn.

Lees meer

Augmented reality is een live of een direct beeld van de werkelijkheid waaraan elementen of objecten aan toegevoegd worden. De elementen of objecten zijn te tonen met behulp van een app op de telefoon of tablet.

Lees meer

Als bedrijf of persoon wilt u graag laten zien wie u bent, wat u kunt en wat u kan betekenen voor een doelgroep. Om als bedrijf herkenbaar te zijn is er een huisstijl nodig. De huisstijl moet aangepast zijn aan u bedrijf en de branche waarin u opereert.

Lees meer